نمونه هایی از حکاکی لیزری استیل

حکاکی استیل توسط لیزر :

استیل (استنلس استیل) فلزی پرکاربرد در صنایع مختلف بشمار می رود از این رو میتوان گفت نیاز حکاکی استیل روز به روز بیشتر خواهد شد. شرکت مهندسی رهام فنون با بهره گیری از به روزترین دستگاه های لیزر خدمات حکاکی لیزر استیل (لیزر روی استیل) را به شما مشتریان گرامی ارائه می دهد. استیل شما چه بگیر باشد و چه نگیر با هر سطحی قابل حکاکی لیزری است. معمولا حکاکی لیزر بر روی سطح استیل نقره ای مات، براق و آیینه ای قهوه ای سوخته(تیره رنگ) و بر روی استیل طلایی و دودی سفید رنگ می شود.

در حکاکی لیزری استیل عمق کمی از سطح فلز سوخته شده و حکاکی صورت میگیرد. در صورتی که نیاز به عمق بالایی بر روی استیل داشته باشید باید این امر چند بار و با تکرار صورت پذیرد تا بتوان آنرا به عمق مطلوب رساند. سطح استیل شما چه صاف باشد و چه قطعات استیل با اشکال مختلفی باشد قابلیت حکاکی لیزر بر روی آن برای ما میسر است به عبارت دیگر چه شما بخواهید پلاک استیل تولید کنید و چه بر روی قطعات صنعتی استیل خود حکاکی لیزر انجام دهید ما در این امر شما را یاری خواهیم کرد.

استیل :

فولاد ضد زنگ یا استنلس استیل (Stainless Steel) به فولادهایی با مقدار عناصر آلیاژی بالا گفته می‌شود که توانایی مقاومت به خوردگی در اتمسفرهای خورنده و دماهای بالا را داشته باشند. فولادهای ضد زنگ معمولی حاوی آهن و کربن به علاوه حداقل ۱۱ درصد کروم هستند که عامل اصلی مقاومت به خوردگی آنهاست.

پرمصرف‌ترین آنها ۱٫۴۰۱۶ می‌باشد. استفاده از آلیاژهایی با کروم پائین در مواردی که حفظ ظاهر در اولویت نیست و شرایط سخت محیطی وجود ندارد، امکان‌پذیر است. افزایش کروم و مولیبدن باعث افزایش مقاومت در برابر خوردگی می‌شود. افزایش تیتانیوم و نیوبیوم نیز خاصیت جوش پذیری را افزایش می‌دهد.

آلیاژ آهن – کروم – نیکل با کربن کمتر از ۰٫۱٪ (شامل انواع۱٫۴۳۰۱/۳۰۴که معمولاً به عنوان ۸/۱۸ و۱۰/۱۸ نیز نام برده می‌شوند) در حالت استفاده نشده خاصیت غیر آهن‌ربایی دارد و بیش از ۶۵ درصد مصرف جهانی استنلس استیل را به خود اختصاص داده‌است. اغلب از این استیل برای مواردی که در معرض باد، باران و مواد شوینده قرار میگیرد استفاده میکنند، به طبع بخاطر مقاومت در برابر خوردگی از قیمت بالاتری نسبت به استیل بگیر برخوردار است.

استیل نگیر دارای فرمت های متفاوتی از قبیل استیل طلایی، استیل خشدار، استیل مات، استیل آیینه ای، استیل براق، استیل دودی  و .. می باشد.

آلیاژ آهن – کروم با کربن کمتر از ۰٫۱٪ همراه با خاصیت آهن‌ربایی.

استیل بگیر دارای فرمت های متفاوتی از قبیل استیل طلایی، استیل خشدار، استیل مات، استیل آیینه ای، استیل براق، استیل دودی  و .. می باشد.

error: شما مجاز به کپی مطالب نمی باشید